perjantai 3. syyskuuta 2010

Talvihaalareista asiaa

Tänä syksynä olen useista blogeista lukenut sekä kavereiden kanssa jutellessa kuullut monien tuskailevan lasten talvihaalareiden korkeaa hintaa, ja tottahan se on kyllä monien talvihaalareiden keskiverto hinta tänä talvena tuntuu olevan sen 150e.

Monille tuollainen summa on liikaa varsinkin jos perheessa on useampia lapsia joille ne haalarit pitäisi hankkia, toiset taas eivät halua maksaa yhdestä haalarista moista hintaa, oli miten oli mutta onneksi markkoinoilla on myös saatavilla edullisempia vaihtoehtoja joissa ominaisuudetkin alkavat olla jo ihan samaa luokkaa kalliimpien haalareiden kanssa.

Monissa blogeissä onkin jo esitelty Lindexin, Kappahlin ja muiden edullisempien merkkien pukuja ja tänään törmäsin Stadiumin talvihaalariin, mielestäni nämä ovat todella kivan näköisiä ja hintakin oli sopiva 59,90e








Kulutusta kestävä ja lämmin haalari, jonka tuulen ja vedenpitävä TCS Water 3000 -pintamateriaali on myös hengittävää. Haalarissa on vedenpitävät saumat, lumilukko lahkeensuissa sekä leveät, lumelta suojaavat resorit hihansuissa. Keinoturkiksella varustettu säädettävä ja irrotettava huppu sekä hihoissa ja lahkeissa heijastimet, jotka lisäävät havaittavuutta ja turvallisuutta. Lisäksi Cordura-vahvistukset polvissa ja takamuksessa.
■Haalari


■Koot 86–128 cm

■Vedenpitävä TCS Water 3000

■Vedenpitävät saumat

■Heijastinyksityiskohdat

■Cordura-vahvistukset

■Säädettävä ja irrotettava huppu

■Lumilukko lahkeensuissa
 
Haalareita myyvät Stadium myymälät sekä Stadiumin oma nettikauppa

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta, että haalareiden hinta välillä päätä huippaa! Meillä haalarisponsorointi on ykkös synttäritoivelahja isovanhemmille tms. Sen sijaan, että meille tulisi yksi muovimöhkäle lelua lisää vaatetamme mieluummin lapset sopivan kokoisiin ja mukavannäköisiin haalareihin. Kyllä se vaan tuppaa niin olemaan, ettei isoveljeltä jää kuin kakkospuvuksi korkeintaan nuo vanhat topat...

Mia kirjoitti...

Nuo haalareiden hinnat on tosiaan tähtitieteellisiä! ;)

Kiitos tästä vinkistä!, olen käynyt kurkkimassa joka viikko tuonne Stadiumin nettikauppaan että joko olisi haalareita. Hyvä että viimein tulivat ja vinkkasit, niin tiesin käydä tilaamassa. :)
Tuo oranssin keltainen oli ihan pakko saada, ihana!
128cm oli jo päivällä musta ja turkoosi loppuneet. :(

Hele kirjoitti...

Mia: en ehtinyt saada sieltä meille minkäänlaista haalaria kun kaikista oli isoin koko loppunut :(
Onneksi asutaan tässä Stadiumin lähellä niin voi käydä kurkkimassa milloin tulevat myymälään myyntiin, jos sitten sieltä saataisiin meillekin joku haalari =) Nyt nimittäin ollaan ilman kun Molon puku piti palauttaa liian lyhyiden hihojen takia ja Hennesin puvulle käy samalla tavalla ja ihan samasta syystä, plääh!

Mia kirjoitti...

Hele; Laitoin s-postia Stadiumiin ja olivat jo illalla vastanneet.
Eli näin sain vastauksen kysymykseen tuleeko 128cm haalareita lisää juuri tuossa mallissa;

"Kyseisen tuotteen kohdalla on päässyt jokin tekninen pulma aiheuttamaan sen että sitä ei voida tällä hetkellä tilaamaan. Kokoa 128 ei valitettavasti ole tehty värissä blue.

Tulemme saamaan haalaria toisissa väreissä lisää syksyn aikana, ja niistä myös kokoa 128. Suosittelen että yrität tilata haalarin ensi viikolla, jos asia olisi silloin jo korjattu.

Toivottavasti löydät sen haalarin minkä haluat."

Eli odotellaan! ;)

Hele kirjoitti...

Voi harmi ettei pukua saa turkoosina, mutta toisaalta ne tulevat puvut voi olla vielä kivempia ;)

-Jassu- kirjoitti...

Psst... Blogissani on sinulle jotain ;-)

Hele kirjoitti...

Voi mieletöntä! Kiitos Jassu =) Palaan tähän huomenna!

Jonna kirjoitti...

Heippa!
Kirjoitin jo eilen sinulle tähän, mutta jotain tapahtui ja kaikki tekstit hävis :/ sitä kirjoitin, että on niin totta tuo, että jotkut haalarit maksaa niin paljon!
Meilläkin kun on 4 lasta, niin jos uutena kaikki aina ostaisin niin hintaa tulis aika paljon! sen takiakkin pyrin ostaa paljon käytettynä :)

Hele kirjoitti...

Viimeisintä tietoa Stadiumilta!
Haalareita on siis tulossa myös koossa 128cm eivät vain ole ehtineet vielä saada niitä varastolle, joten odotamme kärsivällisinä ;)

kaari kirjoitti...

Meillä oli viime vuonna tuo stadiumin toppapuku 5-vuotiaalla.
Oli muuten ihan kiva, mutta todella ohut. Pakkasella ei tarjennut ollenkaan. Lisäksi hihat olivat hassunmalliset: lyhyet, joissa pitkät resorit. Palelevakätiselle ei oikein sopinut, että rannetta peitti vain ohuen ohut resori.
Toivottavsti puku on lämpimämpi tänä vuonna, kun sellaiseksi mainostavat.

Hele kirjoitti...

Jonna: ymmärrän hyvin että talvivaatehankinta neljälle tulee varmasti todella kalliiksi :( Onneksi käytettynäkin löytyy paljon hyviä ja siistikuntoisia vaatteita :)

Kaari: kiitokset haalari infosta, olivat kyllä tosi kivan näköisiä ja värisiä kun kävin Stadiumilla haalareita katsastamassa.
Meille haalaria ei nyt kuitenkaan eksynyt juuri noiden lyhyiden hihojensa takia :(