maanantai 27. syyskuuta 2010

Aina ei suju... (ja bloggerikin tökkii)

Aina ei suju ihan suunnitelmien mukaan....

Ei siis mitään kovin dramaattista, syksyn alku on vaan ollut meillä aika rankka, lapset on väsyneitä ja riitelevät lähestulkoon koko ajan ja koska äitiäkin väsyttää niin kaikilla on toooosi hauskaa!

Ei ole tullut oikein bloggailustakaan mitään, ei ole kauheasti näyttää kivoja kuvia meidän arjesta, ketään tuskin kiinnostaa katsella kuvia joissa kaksi lasta painii olohuoneen lattialla tai ovat toistensa hiuksissa kiinni tappelemassa siitä kumpi saa nyt juuri leikkiä sillä tietyllä lelulla, huoh....
No ehkäpä tämä taas tästä pikkuhiljaa.....

Talvihankinnat alkaa olla pikkuhiljaa kasassa niistä voisin joku päivä teille bloggailla ja jos jotakuta kiinnostaa isompien poikien releet niin voisihan tuonne koululaisen kaappiinkin hiukan kurkkia :)

Ellokseltahan oli ihan pakko tilata Ticketin haalari kun halvalla kerran sai, ja nyt on pakko kertoa niille jotka harmaata haalaria odottelevat että meille ainakin tuo harmaa kotiutui tummansinisenä, no meitä se ei kyllä haittaa ollenkaan tykätään kovasti myös tummansinisestä ja asusteetkin oli jo valmiina :)
Isoveljeltä perityt Po.P:in rukkaset ja ihan pakko ostos hattu vaikken edes tiennyt tätä ostaessani että minkä kanssa sitä tultaisiin käyttämään, sopii hyvin tuohon siniseen haalariin, hattu siis myös Po.P:ista



Ei ole myöskään hirveästi tullut kommentoitua muiden kirjoituksia, luen kyllä lähes päivittäin
muidenkin kuulumiset, joten lupaan parantaa tapani!
Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Tsempit vaan teillekin, tätä hankalaa oloa on nyt vähän jokaisessa perheessä.

Minäkin ihan angstisena surffaan Elloksen sivuilla, että olisiko yhtään mitään tarvetta tilata jotain sillä -50& koodilla, mutta en vaan löydä mitään. Olisi ollut niin kiva piristää mieltä jollain nettishoppailulla, mutta ei sitten.

Hele kirjoitti...

Juu blogistasi olenkin lueskellut ettei suju teilläkään ihan suunnitelmien mukaan :( Kyllä se tästä vielä iloksi muuttuu=))

Eikös olekin kummallista että jos on tarpeeksi suuri ale niin jotain on ihan pakko ostaa vaikka puoliväkisin ;)

Mia kirjoitti...

No voihan kökkö!! Siis minähän en mitään tummansinistä halua, joten arvaa että harmittaa. :( Jos olisin tiennyt, niin olisin tilannut ne mustana.
No ne lähtee sitten eteenpäin suoraan, jos tosiaan ovat tummansinisiä..

Voimia teille arkeen!, kyllä tämä tosiaan joskus voikin olla rankkaa..
Mutta ehkäpä joulun lähestyminen saa teilläkin väsymyksen kaikkoamaan. :)

Hele kirjoitti...

Mia mä arvasin että sä et kyllä tykkää jos teillekkin tulee nuo tummansinisenä, mullehan se sopii kun siitä kovasti tykätään.
Toivotaan että Ellokselta olisi vaan harmaat loppuneet meidän kohdalla ja olisivat sen sitten tuolla sinisellä korvanneet.

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

meille tuli myös tämä "tummanharmaa". eli pussissa luki tummanharmaa, kuten tilasin, mutta silmiin näyttää kovasti tummansiniseltä. meitäkään ei väri haittaa. mutta pitihän se tilata, jos vaikka ne ennusteet pitää paikkansa, että tulisi tosi kylmä talvi. ystäväni yritti eilen tilata, mutta enää ei ollut kuin punainen koossa 128 jäljellä.

S kirjoitti...

Tummansininen puku on kaunis, mutta kumma kun ihan väärää väriä kauppaavat...

Hele kirjoitti...

Taitaa siellä Elloksen päässä jollakin olla värisokeus;)

Mari A. kirjoitti...

No voi omg.

Sama 'tummanharmaa' taitaa olla meillekin tulossa. Oli taas eka kertaa kymmeneen vuoteen kun tilasin ellosta. voi mennä taas vuosia.

Annu kirjoitti...

Nauratti toi "kaksi lasta painimassa, toistensa hiuksissa kiinni..." koska kuulosti niin tutulta; meillä sitä harrastaa vaan pääasiallisesti 9 ja 10v ja vielä tyttö ja poika, eipä niistä paljon viitsi kertoa...M löi E:tä harjalla päähän ja E potkaisi ämmää taidopotkulla mahaan...ois aika kivaa luettavaa...