torstai 17. helmikuuta 2011

Ja pikkuveljelle myös

Esitellään nämäkin nyt sitten tasapuolisuuden vuoksi, eli pikkuveljelle tulee nämä (ovat meille jo varattuina pitäisi vain käydä vielä noutamassa)


Kiva reippaan sininen softshell, meiltä löytyykin tähän jo valmiiksi isoveljen vanha Mini rodinin robottipipo jossa on takin kanssa samansiniset robotit.

 Ja sitten nämä "The housut" nämä harmaat sopii muuten todella kivasti sinisen takin kanssa!
Näillä mennään tähän kevääseen :)

Kuvat on lainattu täältä

6 kommenttia:

Onaha kirjoitti...

Nätit on! Softshell on kiva materiaali. Mukavantuntuinen ja aavistuksen lämpimämpi (?) kuin perinteinen välikausivaatemateriaali, joten voi käyttää jo niillä säillä kun tavallisesti miettis, että jokohan kohta uskaltaa pistää kevättakkia päälle. Näin ainakin meillä viime kauden shoftshelleilla.

Hele kirjoitti...

Kiitos, tykkään näistä itsekkin aivan hurjasti ja softshell materiaalina on meillä todella tykätty.
Toivotaan että kevät saapuu pian :)

Mia kirjoitti...

Kivat setit kummallekin pojalle! Hassua muuten vaikka en itse sinisetä tykkää, niin minusta se näyttää kivalle muiden lapsilla. ;D
Nuo harmaat on kyllä tosi kauniit kanssa.

Hele kirjoitti...

Mä olen jotenkin tän nuoremman poikani kanssa hurahtanut siniseen esikoisella taas käytettiin todella paljon punaista.

Nina kirjoitti...

Meilläkin käytetään enimmäkseen softshellia. Uskollisesti ostan niitä perinteisiäkin vk-takkeja, yleensä jäävät käyttämättä. Inkalla on ollut Peakin softshell (kamalasti valehtelematta)viimeiset 10 vuotta, L kulkee Popin vastaavassa. Luottokamoja:)

Hele kirjoitti...

Juu meillä myös, isompi poika ei enää muita haluakkaan käyttää.
on niillä ne perinteiset vk-takitkin ihan rospuuttokeleille mutta esikoinen käytti omaansa viime syksynä kerran.... ja hyvin se on pelkällä softshellillä pärjännyt.