tiistai 19. lokakuuta 2010

Voihan Ellos =)

En siis millään pystynyt vastustamaan, ihan turhakehan se on mutta kuitenkin puoleen hintaan!
Nyt odotellaan postia :D


Koodi: 4200
ja psst.. oli näitä tytöillekkin

7 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Tytölle ja pojalle lähti haalarit, molemmat -50% =) Kiva! Vaikken Ticketin haalareiden mallista ole tykännytkään, mutta kun... ;)

Koodilla 221501 myöskin -50%!

Niin, ja sinut on lisätty blogiluettelooni. Olen uusi "tässä maailmassa"!

Hele kirjoitti...

Eikös olekkin vaan hauskaa miten tarpeeksi isolla aleprossalla sitä rupeaa kovastikkin tykkämään, vaikka mallikaan ei oikein miellyttäisi =)

Jonna kirjoitti...

Tämä ja se tyttöjen on kyllä tosi nätit! Kävin kurkkii ja mietin ja mietin että josko tilaisin, mutta pidin pääni! Me EI tarvita tähän talveen (paitsi ehkä isommalle tytölle toiseksi haalariksi, mutta kun takkina löytyy jo sama, niin josko ei sittenkään..) enkä tilaa ensivuoteen vielä.. kun säilytystila loppuu kertakaikkiaan kesken! hyvä minä! :D

Hele kirjoitti...

Meillä kun vietetään tätä viimeistä haalaritalvea, nyyh... niin pakkohan se oli ostaa vaikkei se nyt ihan akuuttiin tarpeeseen tullutkaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

ISO kiitos tästä vinkistä! Ne edelliset elloksen Ticketit meni sivu suun ja luulin et lisää ei ellokselle tuliskaan. (en "ÄLYÄ" käydä kattelemassa tuolla elloksen sivuilla niin usein...) Kiitos siis sinulle vinkistä :) Meilläkään ei ihan akuuttia tarvetta,mutta käyttöä varmasti löytyy!! Mukavaa syksyä!
T: 2 tytön äiti

kaari kirjoitti...

Kiitos vinkistä ja koodista!

Meiltä lapselta uupuikin talvihaalari. Tosin viime talvinen taitaa mahtua ainakin alkuun.
Tuota kuosia pähkäiltiin hetki, lapsi pohti onko kiva vai ei ja päätyi, että on. Lähti sitten tilaukseen.

Hele kirjoitti...

Kiva että muutkin hyötyivät koodista, kyllä haalarit ovat nykyään jo niin törkeän hintaisia että on ihan kiva saada ne jostain halvemmalla =)