lauantai 22. tammikuuta 2011

Onneksi se loppuu ihan kohta.....

Takana on uskomattoman surkea viikko, tai siis kohta on...
Tällä viikolla ollaan oksennettu ja sairastettu muutenkin, nekin hetket kun ollaan oltu edes hetki jonkinlaisessa kunnossa ovat menneet täysin mäkeen, eikä todellakaan sinne ylöspäin.
Tosiaan kerroinkin aiemmin että käytiin Crocsin myymälässä oksentamassa ja siitähän se sitten taas lähti seuraavana päivänä esikoispoika lähetettiin koulusta kotiin ilman kenkiä, juu kysykää vaan en nimittäin minäkään pysty sitä ymmärtämään....
Eli tarina menee lyhyesti näin:
Lapsi soittaa minulle 20 minuuttia koulun loppumisen jälkeen itkien ja pyytää minua tuomaan hänelle toiset kengät, okei siis miksi?? No kun en löytänyt niitä, siis häh! Niin niin en löytänyt ja nyt seison sukkasillani koulun pihalla, SIIS HÄH MIKSI??? No kun rinnakkaisluokan ope sanoi että jos en heti poistu koulun tiloista se antaa jälki-istuntoa SIIS MITÄ *******! No sanoitko ettei kenkiä löytynyt? Joo sanoin mutta se sanoi että jos en heti lähde niin antaa jälki-istuntoa, okei kulta äiti tulee.
Otan mukaan sairaana olevan pikkuveljen ja lähden koululle, kun pääsen perille niin poika on ehtinyt olla ulkona 40 minuuttia ilman kenkiä, tässä vaiheessä voin sanoa että äitiä ei enää naurattanut lainkaan, matkalta olin yrittänyt soittaa pojan omalle opettajalle useamman kerran ja saavuttuani koululle saan hänet vihdoin kiinni, kerron tapahtuneesta ja saan jopa pojan kengät jotka joku ystävällinen sielu on löytänyt ja laittanut siististi lukossa olevan ulko-oven viereen.
Seuraavana aamuna alkaa selvittely koulun kanssa tapahtuneesta ja selvittely jatkuu edelleen sillä kyseinen opettaja ei ole vaivautunut ottamaan minuun minkäänlaista yhteyttä ja pelkkä olen pahoillani mutta lapsia on joskus niin vaikea saada poistumaan koulusta sopivan ajan puitteissa, ei riitä minulle (ja tämänkin pahoittelun hän lähetti minulle toisen ihmisen kautta) Ja ihan oikeasti ei tätä nyt minulle niin tarvitse pahoitella vaan lapselleni!
Seuraavana päivänä oma oloni on vallan karmea, kuume on noussut yön aikana korkeaksi mutta välillä on vaan sellaisia asioita jotka on pakko hoitaa siitä huolimatta joten eikun kiireesti hoitaaman ne asiat alta pois.
Paluumatkalla ehdin jo huokaista mutta ehkäpä liian myöhään sillä junasta poistuttuani kaadun aseman portailla ja liun ne alas selälläni, kivaa!
Kipu on aivan hirvittävä ja hetken jo pelkään että jotain kamalaa on sattunut, mutta ei onneksi.
Pääsen ylös ja lopulta myös takaisin kotiin sairastamaan...
Okei, kipu ehkä hellitti mutta toinen puoli selästä ei liiku kunnolla vieläkään ( ja on se kuulkaa kipeäkin)
Että näin meillä tällä viikolla!
Mutta ensi viikosta toivotaan sitten parempaa, ainakin minä aloitan uudessa työpaikassa joten ilmassa on myös hiukan jännitystä:)

Laitan mukaan kuvan yhdestä vähän hauskemmasta viikosta :))



perjantai 21. tammikuuta 2011

Nämä on nyt meillä in!

Eli Legon uudet Ninjago ukkelit ja varsinkin niistä tehty sarja (tulee telkkarista 4 kanavalta perjantai aamuisin noin klo 8.00)

Luonnollisesti oheiskamaa on tarjolla aivan rajaton määrä, meillä ainakin säästetään jo kovasti
kun ne kaikki pitäisi tietenkin saada :)





Mini rodinin ale kiihtyy

Tällaista postia tuli Mini rodinilta, kannattaa käydä katsomassa vaatteet luultavasti hupenevat aikamoista vauhtia

torstai 20. tammikuuta 2011

Nämä meille!!!

Ja juuri kun valitin edellisessä postauksessani (noin kaksi minuuttia sitten)  etten ole keksinyt vielä mitään hankittavaa kevääksi niin tilanne muuttui, katsaus Po.p:in sivuille ja hankittavaahan löytyi heti!
Nämä on niin meidän näköisiä!




Vähemmän on enemmän, eikö?

Kaikilla muilla tuntuu olevan jo selvät sävelet lasten kevätvaatetuksen suhteen, mutta meillä ei.
Mietitään ja katsellaan mitä löytyy ja toivotaan että sitten kun päätökset on tehty niin sen vielä kaupoista löytäisi suhteellisen vähällä vaivalla.
Toisaalta shoppailu intoa saattaa hiukan vähentää tämä jatkuva sairastelu, taas ollaan koko porukka kotona sairastamassa, ei kivaa.
Sen verran ollaan päästy viimepäivinä ihmisten ilmoille että ollaan saatu nuoremmalle pojalle hankittua nämä



Eli Crocsin pirteän vihreät kumpparit kevääseen, niin juu ja jos satuit paikalle samaan aikaan meidän kanssa niin kyllä se oli nimenomaan meidän porukka jonka yksi jäsen komeasti oksensi Crocsin myymälään ja jatkoi tämän jälkeen toimitusta myymälän edessä, ja olen erittäin pahoillani jos satuitte astumaan edellämainittuihin tuotoksiin, kyllä me yritettiin saada sinne siivojaa paikalle (oltaisiin voitu siivota ihan itsekkin jos vaan oltais saatu välineet lainaksi).
Niin ja kyllä ei olla menossa ihan heti takaisin ;)
Eli meidän kevät näyttää tältä, mutta niinhän sitä sanotaan että vähemmän on enemmän!

torstai 13. tammikuuta 2011

Nyt on pakko hiukan kehua!

Vaikka olenkin muutamaan otteeseen maininnut erään nettikauppa suosikeistani olevan ruotsalainen Lucky little me putiikki, ja useaman tilauksen olen sieltä vuosien varrelta tehnyt niin aina ne vaan jaksavat yllättää minut superhyvällä palvelullaan =))
Tämä viimeisin tilaukseni josta tännekin postasin tein siis 11.1 ja yllätys oli aivan suunnaton kun paketti tänään jo ilmestyi ovellemme, tämä siis huolimatta siitä että heilläkin luulisi näin aleaikaan olevan hurjasti kiirettä ja paketti kuitenkin matkusti Ruotsista asti, Huippua!

Po.P:in uutta

Tässä vielä hieman Po.P:in uutuuksia =)
Lisätään vielä kun monia kiinnostaa kovasti myös tulevien takkien värimaailma.
Kuvia tulevista takeista ei minulla valitettavasti ole mutta väreinä tulisi kuulemma, vihreä, punainen, tuo samaa harmaa mikä löytyy myös housuna, tuo haalarista ja housuista löytyvä pinkki ja tummansininen jossa erivärisiä raitoja sekä valkoinen jossa erivärisiä raitoja.














tiistai 11. tammikuuta 2011

Lucky little me -40%

Lucky little me nosti hiukan aleprossaansa ja minäkin innostuin jotain meille tilaamaan, edelleen tosin hyvin maltillisesti sillä jostain syystä ei ole oikein alet iskeneet tänä talvena.
Mutta jokatapauksessa näitä odotellaan meille, nuorempi poika saa nuo paidat( Scotch Shrunk ja Paul Frank) ja isommalle kaverille tilattiin Paul Frank huppari
Lucky little me nettikauppaan pääset tästä



maanantai 10. tammikuuta 2011

Oli vaan ihan pakko!

Olin vakaasti päättänyt olla ostamatta yhtään toppaa alesta odottelemaan ensi talvea, ihan vaan siksi etten jaksa säilöä meillä yhtään mitään ylimääräistä.
No kuinkas siinä sitten kuitenkin kävi, oli ihan pakko sortua kun halvalla sai, Po.P:issa oli aleprossat kasvaneet ja osassa toppaa ale oli jo -50%
Tällainen muutti meille tosin eri värisenä, hintaa jäi 54.50e

Ulkovaatteiden osalta ale oli 40-50% ja sisävaatteista taisi kaikista olla -50%

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Hiukan jo Po.P:in kevättä

Polarn O.Pyret:in nettisivuille oli ilmestynyt jo joitakin kevätuutuuksia, Mitäs sanotte?












Myydään!

Meiltä löytyisi ylimääräisenä nämä ihanat välikausitakit seuraavan pikkupojan käyttöön.

Cupcake vaaleansininen takki viime kevään mallistosta koko 122cm, poika on pitänyt takkia kaksi kertaa kaupunkireissulla joten on ihan uudenveroinen eikä ole tarvinnut vielä kertaakaan pestä.
Vähäisestä käytöstä johtuen hinta 45e + pk:t 6.70e
                                                      
                                                     MYYTY!


Molo kids pirteän vihreä softshell takki Molo:n viime kevään mallistosta kokoa 128cm takin mitoitus on pienehkö ja se on ollut meillä käytössä samaan aikaan 122cm vaatteiden kanssa, takki on hyväkuntoinen.
Hinta 35e + pk:t 6.70e

                                                               MYYTY!

Ulkoilua

Lauantaina uhmattiin säätä ja käveltiin kauppaan, kilometrin matka kesti noin tunnin kun oli pakko painia ja käyttää jokainen kunnon kinos kiipeilyyn =)









Isomman pojan ulkovaatteet: takki Peak Performance, housut Warp, pipo DC, kengät Ecco
Pienemmän pojan ulkovaatteet: takki Ticket to heaven, housut Ticket to heaven, pipo Mic mac, kengät Sorel