torstai 13. tammikuuta 2011

Po.P:in uutta

Tässä vielä hieman Po.P:in uutuuksia =)
Lisätään vielä kun monia kiinnostaa kovasti myös tulevien takkien värimaailma.
Kuvia tulevista takeista ei minulla valitettavasti ole mutta väreinä tulisi kuulemma, vihreä, punainen, tuo samaa harmaa mikä löytyy myös housuna, tuo haalarista ja housuista löytyvä pinkki ja tummansininen jossa erivärisiä raitoja sekä valkoinen jossa erivärisiä raitoja.














11 kommenttia:

xxxxx kirjoitti...

Kiva postaus, kiitos! Valitsit kivoja asuja tähän, noi haalarit varsinkin ovat huippuja;-) tuo vaalea harmaa(?) haalari herätti heti kiinnostuksen, mitenkähän toi matsku imee loskan itseensä? Vihreä on kyllä kerrassaan upea, voi että!

Menee kyllä vaikeaksi valinta tänä vuonna kun ne Ticketitkin on vielä näkemättä;-).

Mukavaa loppuviikkoa sinne!

Hele kirjoitti...

Kiva että oli mieluinen=) Itse en ole näitä livenä nähnyt mutta ystäväni näki nää tukholmassa ja kertoi harmaan olevan juuri sellainen hyvä harmaa jossa ei lika välttämättä kovin helpolla näy.
Itselläni tässä kanssa mietinnät käynnissä että mitä me oikein näistä ostetaan =))

Anonyymi kirjoitti...

Nyt kyllä pakko sanoa että ei miellyttänyt yksikään noista kuoseista. Ja olen sentään vannoutunut POP-fani, se on mun suosikkiliikkeeni ja säännönmukaisesti kaikki ulkovaatteet on tulleet sieltä.. Mikähän noissa tökkii? 80-lukumaisuus? :(

Hele kirjoitti...

No eihän sitä aina voi tykätä kaikista mallistoista, onneksi on muitakin valmistajia =))

Annika kirjoitti...

Mä varasin jo meille tuon harmaan haalarin koossa 98cm. On musta aivan ihana!!

Hele kirjoitti...

Kuin sä olet jo osannut päättää =)) Itse olen vaan jäänyt jahkaamaan eri värivaihoehtojen välille =)

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

meillä on viime kevään vihreä odottamassa kuopukselle. ostin sen silloin jo jemmaan, kun ihastuin väriin niin kovin. mutta kiva olisi tämäkin vihreä.

Mia kirjoitti...

Heh, just huomasin että sinä olit kanssa näistä blogannut. =)
Bongasin siis nämä itsekin pari tuntia sitten ja ihan hyvältä näyttää. Toisaalta taas en tiedä mitä kaipaan, kun tuntuu että ei nämäkään täysin ole sitä mitä kaipaan. Outo juttu! ;D
No tuo vihreä luulatavasti on sitten se, että jos en muilta (Jonathan, Ticket tai Kappahl) löydä kivempaa niin sitten se.

Hele kirjoitti...

Joo vihreä on aina kiva =)
Itse varaan jahkaan noiden värien kanssa vielä kesäkuussakin :)

Hele kirjoitti...

Muuten Kampin Po.P:issa oli viime kevään vihreää -50% alessa jos isoille pojille olit takkeja vailla, jäljellä oli nimittäin enää vaan kokoa 146cm

Anonyymi kirjoitti...

Niin kovasti odotin mitä Pop tuo tälle keväälle mutta nyt huokasin että olipa hyvä että ostin viime keväänä jemmaan sen ihan perus sinisen ja syksyllä ruutuhaalarin. Tuo pyöreä yläosa ei vain miellytä silmää, toki kunhan näkee luonnossa niin voi mieli muuttua - saas nähdä.
Vihreä meillä oli käytössä viime vuonna ja toivoin että nyt olisi tullut vaikka turkoosia tai jotain muuta.