maanantai 6. joulukuuta 2010

Tein sen!

Siis todellakin, suoritin koulun loppuun viimeistä tenttiä ja näyttöä myöten, arvatkaa olenko ylpeä =)
Seuraava vaihe onkin miettiä että mitä tämän jälkeen tulee tapahtumaan, vaihtoehtoja on kaksi, joko työelämään tai lisää opintoja.
Molemmissa vaihtoehdoissa on puolensa ja sitten tietysti ne huonot puolensa, no opiskelujen miettiminen saa onneksi vielä vähän jatkua kun miettimääni koulutukseen hakuaika alkaa vasta huhtikuussa.

Ennen tulevaisuuden pohdintoja pitäisi kuitenkin viettää tuo joulu alta pois ;) Sen suhteen minulla ainakin on vielä kaikki aivan totaalisen kesken, edellisessä postauksessani marraskuun alussa kerroin ostaneeni isommalle pojalle joululahjan se yksi lahja ei taida ihan riittää meidän molemmille pojille, eli kaupoille olisi siis pakko lähteä, ei siinä muuta ongelmaa ole kuin että erittäin hektisen syksyn jälkeen ruuhkissa shoppailu ei vaan houkuttele yhtään.
Isommalle pojalle on helppo käydä ostamassa muutama täsmälahja häneltä löytyy erittäin selkeä lahjatoivelista ja mielestäni myös ihan kohtuullinen.
Nuoremmalle pojalle onkin sitten vähän hankalampi hankkia oikein mitään sillä jotenkin tuntuu että kaikkea löytyisi kyllä jo tuon isomman jäljiltä ja toisaalta nuoremman pojan toiveetkin vaihtelevat aina uuden kuvaston kopsahtaessa postilaatikkoon.
Olisikin kiva kuulla mitä muiden viisivuotiaat saavat tänä vuonna joulupukilta?
Itselleni olen tietenkin hankkinut jo joululahjan, tai no on se varmaan osittainen valmistujaislahjakin minulta minulle

Tätä odotellaan saapuvaksi


Ja lisäksi tietysti tätä


Luulisi näillä sulattelevan helposti joulusuklaat ja kinkun =))

6 kommenttia:

Kati - Kylätien termiitit kirjoitti...

paljon onnea valmistumisen johdosta!

meillä 5v saa mm. ison puhuvan Buzz ukkelin, Bakugan 7 in 1 setin ja Hot Wheels radan. nämä ovat siis hänen toivelistaltaan. listaan kyllä lisätään melkein päivittäin jotain, mitä telkkarissa nähdään, mutta ihan kaikkeen ei sentään joulupukkikaan pysty ;o) lisäksi listan ulkopuolelta palapeli, perhepeli ja pyjama, nämä ovat sellaisia äidin näkemyksiä joka vuotisista must have jutuista. pikkuveli toivoo tietenkin samoja kuin isoveli...

Hele kirjoitti...

Kiitos!

Meillä juuri suurin ongelma tuppaa olemaan se kun niin monet kivat jutut on jo aikanaan isolleveljelle hankittu ja nuorempi sitten on ne perinyt, tuo puhuva Buzz meiltä löytyykin juuri isommalta pojalta perittynä. Mutta Baguganeja voisi kyllä meidänkin pukinkonttiin eksyä =)

-Jassu- kirjoitti...

Jee, hyvä sinä! Paljon onnea hienosta saavutuksesta!

Ihanaa varmasti kun saat nyt joulua kohti rauhoittua ja levätä.

Hele kirjoitti...

Kiitos! Nyt on todellakin ihanaa kun on aikaa rauhoittua erittäin rankan syksyn jälkeen.

Ninni kirjoitti...

Onnea Hele! :) Saanko tulla sitten kokeilee tota sun lahjaa, kun olen miettinyt samaa meille hankittavaksi joskus :D

Hele kirjoitti...

Kiitos Ninni! Tottahan toki saat tulla kokeilemaan, laitetaan pystyyn kunnon Zumba treenit =)