lauantai 20. maaliskuuta 2010

Ei mitään ihmeellistä

Pidettiin hiukan taukoa, sairastettiin noroa ja käytiin Tukholmassa, siis toki vasta parannuttuamme ;)

Tukholmassa oli kevät jo huomattavasti pidemmällä kuin täällä meillä, jotenkin masensi tulla takaisin kun vielä edellisenä yönä täällä olikin satanut vaihteeksi lisää lunta, onneksi nyt ollaan plussalla joten toivoa noiden kinosten sulamisesta siis on :)

Ei siinä mitään kyllähän talvikin on kivaa aikaa mutta kaikkea aikansa, kevään kaipuu on kova, ainakin minulla.

Tukholmassa tuli tehtyä myös muutamia ostoksia, laittelen niistä vielä kuvat tänne kun saan tuon meidän kameravanhuksen ladattua, täytyy kyllä myöntää että yllättävän vähän tuli shopattua, olin varmaan noron jäljiltä vielä niin heikkona ;)
Tai sitten tuo hetkellinen mielenhäriö saattoi myös johtua yksinkertaisesti tavara-ähkystä, meillä on ollut tämän viikon nimittäin kirppispöytä ja hinnoiteltavaa on riittänyt....
Tuli kaiveltua poikien kesävaatteet ja muut rojut joten on saattanut hiukan vaatteet kyllästyttää, kyllä se tästä taas kun päästään vauhtiin ja ilmat lämpenee kunnolla =)

2 kommenttia:

-Jassu- kirjoitti...

Teki varmasti niiiin hyvää päästä vähän toisiin maisemiin! Itsekin olen miettinyt Tukholman reissua, kun emme tänä talvena päässeet mihinkään kauemmaksi.

Hele kirjoitti...

Teki tosi hyvää, varsinkin kun ollaan sairastettu oikeasti lähes koko talvi!
Mekään ei nyt talvella olla käyty missään, syksyllä kävin poikien kanssa Lontoossa ja sinne tekis taas kovasti mieli päästä (tosin yksin)